<<
1
2
3
4
5
>>

 

SRCEM SE ZAVIČAJ VOLI

Na sljedećim linkovima možete pogledati naš Vodič kroz Hadžiće i dokumentarni petnaestno minutni film "Srcem se zavičaj voli", djelo vrijednih članova historijske sekcije i nastavnice Aise Sadiković.

Film

Vodič

Projekat

Izvještaj

Slike

 

Pravilnik o kućnom redu

 

KLUB UČENJA

Učenici: Jesi li se ikada našao u situaciji da ti nije jasno ono što nastavnik objašnjava u školi? Je li ti se ikada desilo da ne znaš uraditi domaću zadaću? Dešava li se da ti za neke nastavne predmete ne može pomoći niko ni od ukućana?

Pomoć u ovom slučaju daje ti KLUB UČENJA gdje će ti tvoji prijatelji vršnjaci u ugodnoj atmosferi pomoći da savladaš nastavno gradivo.

Klub učenja nije samo za učenike koji imaju negativnu ocjenu iz nekog nastavnog predmeta, nego za sve one učenike koji smatraju da im je potrebna pomoć, za sve učenike koji žele bolju ocjenu iz nekog nastavnog predmeta, za sve one koji smatraju da mogu više,...
Na slijedećem linku možete preuzeti termine KLUBA UČENJA za sve razrede.

TERMINI

 

Predavanje udruženje RUBIN

Uspješna saradanja naše škole sa Udruženjem „Rubin“ Hadžići iz Hadžića nastavljena je i u 2017. godini. U prostorijama škole, dana 16.03.2017. godine, održano je predavanje na temu „Reproduktivno zdravlje žena“. Edukativno predavanje, kome su prisustvovale učenice VIII i IX razreda, održao je doktor Murat Đuderija, specijalista ginekologije i akušerstva, u saradnji sa predstavnicom navedenog Udruženja, gospođom Falan.
Tema ovog predavanja, između ostalog, je zaštita reproduktivnog zdravlja žena, pravo vrijeme prve posjete ginekologu, spolnost i reprodukcija, planiranje trudnoće, rak grlića maternice, spolno prenosive bolesti, kao i druga pitanja koja se tiču zdravlja.
Zahvaljujemo se predavaču i Udruženju „Rubin“ Hadžići, te se radujemo saradnji i u narednoj školskoj godini.

Slike

 

 

POSJETA SPRIND

23.3.2017.god. učenici petog razreda naše škole posjetili su tvornicu hljeba i peciva "SPRIND", Zemaljski muzej i gledali projekciju filma "Ljepotica i zvjer" u kinu Cinema City.    

Slike

više...